Camara Chance for Life

Camara Chance for Life

 

Campania „Camara Chance for Life” este deschisa tot timpul anului si permite tuturor celor care doresc sa se alature cu o donatie, sa se implice atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. In consecinta, vei putea dona o singura data, daca ai strans cateva din produsele de care avem nevoie sau pe termen lung (de exemplu: de doua ori pe luna, timp de 3 luni faina si orez). Daca vreti sa va implicati in aceasta campanie si aveti nevoie de mai multe detalii despre ce ne trebuie la Chance for Life pentru a umple camara, regasiti mai jos lista de produse de care avem nevoie pe toata durata anului.

In anul 2016 continuam campania „Camara Chance for Life”, pentru ca avem nevoie constant de produse alimentare pentru copiii si tinerii de la Fundatie. Dupa cum stiti si voi, le oferim zilnic o masa gratuita, nutritiva si bogata in vitamine, care sa ii ajute sa se concentreze la ore si sa isi pastreze tonusul si energia in fiecare zi. Dar, pentru a putea face acest lucru, avem nevoie si de ajutorul vostru.

Campania „Camara Chance for Life” este deschisa tot timpul anului si permite tuturor celor care doresc sa se alature cu o donatie, sa se implice fie pe termen lung, fie pe termen scurt. In consecinta, vei putea dona o singura data, daca ai strans cateva din produsele de care avem nevoie sau pe termen lung (de exemplu: de doua ori pe luna, timp de 3 luni ulei si paste). Daca vreti sa va implicati in aceasta campanie este bine sa stiti ca in luna mai principalele produse de care vom avea nevoie sunt:

  • fructe si legume;
  • ulei;
  • sos tomate/ bulion;
  • orez;
  • paste;
  • cereale si lapte.

Dupa cum probabil stiti deja, le oferim copiilor cel putin un fruct pe zi la fundatie asa ca ne-ar fi de mare folos daca ne-ati putea sprijini cu diferite cantitati de fructe (mai mici sau mai mari) pentru acestia.

Legumele, fructele si alimentatia bogata in fibre si vitamine, sunt parte din resursele necesare meselor zilnice pentru copii si tineri. De acestea avem mare nevoie in anul 2017 in Camara Chance for Life.

Daca veti avea totusi nevoie de mai multe detalii despre ce produse ati putea dona la Chance for Life pentru a umple camara, ne puteti trimite un email la adresa office@chanceforlife.ro. Va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie.

Ne puteti oferi sugestii de produse pentru donatii pe email office.chanceforlife.ro, la telefon 0787 621 714 sau direct pe pagina de facebook https://www.facebook.com/fundatiachanceforlife.

 

Va asteptam sa UMPLEM CAMARA CHANCE FOR LIFE! 

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.