Iubim lactatele

Iubim lactatele

 

Campania „Iubim lactatele” este cea mai noua campanie, marca Chance for Life, sprijinita de Real Foods si sustinuta de Fundatia Vodafone Romania. Initiativa vine ca urmare a unei colaborari pe care Fundatia Chance for Life a initiat-o, in ultima perioada, pentru incurajarea consumului de lactate pentru copii, tineri si adulti in vederea mentinerii sau imbunatatirii starii de sanatate a acestora.

”Iubim lactatele” da startul campaniilor pentru donatii de alimente din partea  companiilor, firmelor sau a micilor producatori pentru proiecte sociale precum sunt cele de la Fundatia Chance for Life.

Primul partener, care s-a alaturat initiativei noastre in 2017, este Real Foods, o firma online de selectie si distributie produse proaspete de cea mai inalta calitate. Real Foods a inteles nevoia noastra pentru copiii si tinerii cu care lucram. De aceea, a ales sa doneze produse pentru mesele acestora, in fiecare saptamana.

Pentru cei care vor sa afle mai multe despre Real Foods, noi le putem spune ca este:

magazinul online unde gasesti produse crescute natural, la ferma; autentice, cu gust, create dupa retete traditionale; gourmet, pentru diete speciale si nu numai. Despre fiecare produs stii cine-l face, cum il face si de ce. Stii ce mananci. 

Detalii suplimentare despre produsele pe care le pot cumpara online si despre cum sunt produse, gasiti pe http://www.realfoods.ro.

Sustineti si voi campania ”Iubim lactatele” si distribuiti-o catre prieteni, pe retelele de socializare. Invitati-va prietenii sa faca o donatie de iaurturi, lapte batut, branzeturi sau orice al  produs din lapte pentru mesele copiilor si tinerilor din familii defavorizate economic si social de la Chance for Life si ajutati-i sa traiasca sanatos!

Urmariti-ne pagina de facebook pentru actualizari zilnice: https://www.facebook.com/fundatiachanceforlife

Va multumim!

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.