Doneaza pentru o cauza

Doneaza pentru o cauza

 

 Pentru toti copiii si tinerii care ne sunt beneficiari avem nevoie de produse, haine, alimente, rechizite si multe altele. Esti interesat sa ne vii in ajutor pentru a satisface nevoile curente ale copiilor? Atunci implica-te si doneaza un produs la alegere.

Consulta lista si afla cate produse avem nevoie ca sa te poti orienta cate poti dona tu.

Pentru Camara Chance for Life, in fiecare luna postam necesarul de produse alimentare aici.

De multe ori copiii au visuri frumoase si isi doresc sa devina cei mai buni actori, artisti, muzicieni, balerine sau pur si simplu cei mai buni copii. Fara sprijn la momentul potrivit, acestea se pot narui. De aceea, daca vrei sa sustii un copil si visurile acestuia, te incurajam sa alegi sa oferi o „bursa pentru visuri”. Aici ai la dispozitie cel putin 10 scrisori ale copiilor din „Bursa Chance for Life” pentru a-ti alege ce „Bursa de visuri” vrei sa oferi.

Poti alege sa devii donator recurent si sa trimiti astfel lunar o suma de bani catre fundatie. Suma este la alegerea ta. Acestia bani, primiti de la tine, se vor distribui in mod egal catre toti beneficiarii activi prin proiectele Chance for Life. Un leu donat de tine ne va ajuta sa sprijinim educatia de performanta pentru inca 3 minute dintr-o zi de scoala a unui copil care provine dintr-o familie defavorizata economico-social.

Devino Sponsorul nostru si alege sa donezi o suma de bani pentru a sprijini proiectele noastre. Vom incheia impreuna un Contract de Sponsorizare iar tu te vei bucura astfel de toate privilegiile unui Sponsor Chance for Life. Sfat: Ne poti face o oferta sau solicita mai multe detalii pe adresa office@chanceforlife.ro.

DSCN0733

1463143_581136655286799_1772700863_n

DSCN0040

MVM_0904

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.