Implică-te

Implică-te

 

Ia-ți prietenii, povestește-le despre noi și invită-i să se alăture cauzei noastre și să doneze. Vă așteptăm să vă implicați în grup. Avem o ofertă variată de implicare, din care puteți alege.

În Chance For Life avem mereu nevoie de ajutor! Fie că e vorba de ajutor la activitățile directe cu copiii, care este cel mai prețios pentru noi, fie că avem uneori nevoie de o traducere sau de un voluntar care să meargă la expozițiile noastre, cu siguranță fiecare persoană își poate găsi un rol important în echipa noastră și ne poate susține în dorința noastră de a le oferi servicii de calitate beneficiarilor noștri!

Foarte concret, ne poți ajuta prin timpul tău și prin activități de voluntariat, prin donații sau sponsorizări, pe care le-am gândit într-un mod foarte atractiv pentru persoanele interesate, care vor primi recompense în funcție de suma de bani pe care reușesc să o strângă.

Persoanele fizice pot redirecționa în fiecare an până pe 25 mai cei 2% din impozitul pe venit pe care oricum îi plătesc statului, iar companiile pot alege să redirecționeze 20% din impozitul pe profit către Chance For Life, aceasta reprezentând o metodă foarte simplă și la îndemână de a susține financiar proiectele noastre, fără a fi nevoiți să scoateți bani din buzunar.

Și nu în ultimul rând, ne mândrim cu produsele realizate de beneficiarii noștri în Atelierul Viitorului și ne folosim de unicitatea lor pentru a reuși să strângem fonduri pentru continuarea proiectului. Astfel, fie ca alegi să cumperi produse sau să ne găzduiesti expoziții într-un spațiu unde oamenii să poată avea acces la ele, le vei aduce zâmbetul pe buze tinerilor care își vor simți munca și eforturile apreciate și valorizate.

Redirecționează 2% din impozitul pe venit!Descarca formularul 230
Redirecționează 2% din impozitul pe venit! Descarca formularul 200
Devino voluntar la Fundația Chance for Life

Implica-te

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.