Sustine cauza

Sustine cauza

 

 2% si 20% ne ajuta! Poti redirectiona 2% din impozitul tau pe venit sau 20% din impozitul pe profit al firmei tale, taxe datorate statului si care nu implica nici o cheltuiala din partea ta.

Pentru a redirectiona 2%, poti descarca formularul 230 de aici daca ai avut venituri dintr-o singura sursa anul trecut, sau formularul 200 de aici daca ai avut venituri din mai multe surse. Completeaza datele tale si apoi trimite-l Administratiei Financiare de care apartii, fie personal, fie prin posta.

Ne poti contacta la office@chanceforlife.ro si putem veni noi sa le trimitem prin posta.

Daca firma ta plateste impozit pe profit, atunci poti redirectiona 20% din impozitul pe profit datorat statului, pana in limita de 0,5% din cifra de afaceri, catre programele fundatiei Chance for Life. Tot ce trebuie facut este sa completezi contractul de sponsorizare aflat aici si sa il trimiti apoi la office@chanceforlife.ro. Urmeaza sa il aducem noi, semnat si stampilat, la sediul firmei tale. Poti face aceasta sponsorizare anual sau trimestrial.

Activitatea unei organizatii non-guvernamentale este cu atat mai eficienta cu cat reuseste sa influenteze comunitatea in care activeaza. Voluntariatul este incurajat de catre Fundatia Chance for Life ca o modalitate de formare si implicare in viata comunitatii. Pregatim voluntari pentru programele noastre sau pentru programe europene, dupa cum poti afla aici si aici.

Devino Ambasador Chance for Life si ajuta-ne sa oferim sansa unui viitor mai bun pentru tinerii cu dizabilitati din centre de plasament! Poti propune un eveniment, poti participa la un eveniment sau iti poti dona ziua de nastere pe platforma Galantom.ro.

Gasesti mai multe detalii despre campaniile si Galantomii Chance for Life aici.

Te asteptam sa fii urmatorul nostru Ambasador!

DSCN0608

DSCN1469

MVM_1015

DSC_2249

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.