Seri in atelier

0

 

Dintotdeauna la Chance for Life am crezut si am spus ca ajutorul primit si bucuria impartasita cu altii pot veni sub nenumarate forme. Avem nevoie de tine si iti spunem asta cu increderea ca putem face ceva frumos impreuna. Hai seara la noi in atelier!

Ti-ar placea sa faci ceva pentru tine, dar si pentru altii? Ti-e dor de activitatile handmade? Vrei sa auzi povesti despre copii, tineri si proiecte? Hai seara la noi in atelier!

In cadrul programului ”Speranta pentru Azi” lucram cu un grup divers de tineri cu dizabilitati – multi dintre ei vin dintr-un centru de plasament, iar fundatia este singura lor oportunitate de a iesi de acolo si de a face ceva pentru ei. Invatam sa gatim si sa ne orientam prin oras, repetam literele si incercam sa citim, cautam sa radem, sa cunoastem oameni si sa socializam. Si pe langa toate aceste lucruri, lucram in Atelierul Viitorului la tot felul de decoratiuni handmade pe care le oferim in schimbul unor donatii. Fondurile stranse astfel le folosim pentru a continua sa fim alaturi de beneficiarii nostri. Si in perioada aceasta avem nevoie de ajutor cu confectionarea felicitarilor si decoratiunilor de Craciun. Hai seara la noi in atelier!

Pentru ei si pentru tine. Voluntariat si… inca ceva!

Daca vrei sa vii sa ne cunoastem, da-ne un semn la 0726 698 175 sau la ioanaa.cucu@gmail.com. Atelierul nostru minunat poate fi descoperit la adresa:  Bd. Iuliu Maniu, nr.59, bl. 10 A, sc.D.  

Acest Campaign-a încheiat. Nu mai pot fi făcute angajamente.